Privacy en Cookieverklaring

Privacyverklaring DE HEEREN


Privacyverklaring
In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en hoe daarmee omgegaan wordt. Wij vinden het belangrijk dat jouw privacy gerespecteerd wordt en gaan daarom erg zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Samen streven we ernaar om de privacy van iedereen veilig te stellen en tegelijkertijd onze service zo persoonlijk mogelijk te maken. De privacyverklaring kan gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Gegevens onderneming
De verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is Reclamebureau De Heeren, Trekschuit 20 in Heerenveen. De Heeren is ingeschreven in het Handelregister onder nummer 01086251. Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via ons telefoonnummer 0513 633 700 of via ons e-mailadres info@de-heeren.nl.

Doel gegevens:
Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor een aantal doeleinden. Deze lichten wij hieronder toe:


Contact opnemen en offerte aanvragen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als je contact opneemt met De Heeren via het contactformulieren. In dit formulieren worden echter alleen gevraagd naar de benodigde gegevens om je vraag te kunnen beantwoorden of je een dienst aan te kunnen bieden. Wij vragen om de volgende gegevens:
o Voornaam
o E-mail
o Onderwerp
o Bericht

Offertes en opdrachten
Zodra we een offerte verzenden of een opdracht krijgen, slaan we onderstaande gegevens op in Exact Online zodat we de financiële administratie kunnen doen. Wij vragen om de gegevens:
o Naam contactpersoon
o Bedrijf
o Telefoonnummer
o E-mailadres
o Facturatie gegevens

Algemene verwerking van persoonsgegevens
Alle persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers. Tijdens het invullen van de contactformulieren worden je gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje (HTTPS) linksboven in je browser. Dit beschermt jouw privacy door middel van encryptie tijdens een transfer van data. Je kunt er op rekenen dat wij jouw persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden aan derden zullen verstrekken.

Gevolgen van het verstrekken van de persoonsgegevens
Wanneer wij persoonsgegevens verstrekken, zorgen wij er natuurlijk voor dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Echter is het mogelijk dat wij gehouden zijn bepaalde gegevens te verstrekken bijvoorbeeld aan de politie in het kader van een opsporingsonderzoek. Als duidelijk is dat het gaat om een gerechtvaardigd onderzoek dan zullen wij, uitsluitend in deze gevallen, de gegevens verstrekken.

Duur van de opslag
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door De Heeren, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van de afgesproken activiteiten.


Contactformulieren
Op het moment dat je contact opneemt met De Heeren via mail of contactformulieren dan worden die gegevens die je meestuurt opgeslagen op de mailserver. Die mails worden voor onbepaalde tijd bewaard. Wanneer het contact leidt tot een samenwerking of tot een verzoek tot verder contact, dan worden die gegevens bewaard totdat ze niet langer nodig zijn voor verder contact. Ook worden gegevens bewaard tot de opdracht is beëindigd en een vervolgcontact of een vervolgopdracht niet meer te verwachten is. 


Facturen en offertes
Op grond van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen zijn wij verplicht om financiële administratie 7 jaar te bewaren voor de belastingdienst. Hieronder vallen alle facturen en offertes die aan klanten verstuurd zijn inclusief de persoonsgegevens die daarop staan.

Delen van persoonsgegevens met anderen
In veel gevallen kan informatie intern gedeeld worden. Ook kiezen wij in een aantal situaties ervoor om werkzaamheden uit te besteden: 

Exact Online: De offertes en facturen die we opstellen n.a.v. een offerteaanvraag worden bewaard in het online boekhoudprogramma Exact Online. De klantgegevens worden opgeslagen en alle medewerkers van De Heeren kunnen deze gegevens inzien.

Websites van derden
Onze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen daarom niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van onze website gebruik te maken.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te laten aanpassen of te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@de-heeren.nl. Binnen vier weken zullen wij op jouw verzoek reageren. Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, je adequaat te identificeren met een kopie van een geldig legitimatiebewijs. We raden je sterk aan om daarbij je BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te zetten dat het om een kopie gaat en alleen voor ons bestemd is.

Klachten bij De Heeren
Wanneer je klachten hebt met betrekking tot jouw persoonsgegevens en de manier waarop wij deze verzamelen, verwerken, delen met anderen en opslaan kun je telefonisch contact met ons opnemen of via mail. Je klacht zal zo mogelijk door ons worden behandeld en binnen vier weken krijg je dan een reactie van ons. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de nationale toezichthouder, als De Heeren bovengenoemde niet naleeft.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig onze privacyverklaring en kan daarom van tijd tot tijd wijzigen. Als we dit doen, dan zullen we dit op onze website aankondigen. Wij raden aan om onze privacyverklaring regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent. Als je nog vragen hebt over de privacyverklaring, kun je De Heeren als volgt bereiken:

Reclamebureau De Heeren
Trekschuit 20
0513 – 633 700
info@de-heeren.nl

Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018.

Cookieverklaring DE HEEREN

De website van Reclamebureau De Heeren plaatst cookies. Wij vinden het belangrijk dat je weet welke cookies onze website gebruikt en waarvoor. We willen namelijk graag je privacy en de gebruiksvriendelijkheid van onze website zoveel mogelijk garanderen. In deze cookieverklaring lees je daarom meer over de verschillende cookies die we gebruiken en alle informatie met betrekking tot deze cookies.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die tijdens jouw bezoek aan een website op je computer, tablet of smartphone worden geplaats. In deze tekstbestanden wordt informatie opgeslagen over jouw websitebezoek. De cookies zorgen er vervolgens voor dat je browser wordt herkend bij herhaald bezoek en onthouden je voorkeuren en interesses. Ook zorgen cookies er voor dat de website goed werkt en ze maken de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Op onze website maken we gebruik van functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies.

Jouw keuzes
Uiteraard heb je alle vrijheid om ervoor te kiezen de cookies uit te schakelen. Echter moet je er wel van bewust zijn dat wanneer je geen cookies wilt, wij niet kunnen garanderen dat de website compleet werkt. Hieronder staat uitgelegd hoe je de cookies kan uitschakelen voor de 4 meest voorkomende browsers:

Chrome: bekijk de details over hoe je de browser kunt aanpassen.
Firefox: bekijk de details over hoe je de browser kunt aanpassen.
Internet Explorer: bekijk de details over hoe je de browser kunt aanpassen.
Safari: bekijk de details over hoe je de browser kunt aanpassen.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn technisch noodzakelijk voor het functioneren van de website en maken jouw gebruik van de website gemakkelijk. Daarbij is het navigeren ook makkelijker en worden je instellingen en/of voorkeuren bij gebruik van de website onthouden. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je de browser sluit.

Google Maps: Met behulp van Google Maps wordt op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van ons kantoor getoond. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven en de cookies vervalen 6 maanden na plaatsing. De hoofdcookie die wordt gebruikt door Google Maps, is de ‘NID’-cookie.

Analytische cookies
Analytische cookies zijn cookies die gebruikt worden om bezoekstatistieken te verzamelen over hoe bezoekers onze website gebruiken. De inzichten die we hiermee verkrijgen, helpen ons om de website te verbeteren. Hiervoor gebruiken we de volgende dienst:

Google Analytics: Wij maken gebruik van Google Analytics om de volgende gegevens te bekijken: de uitgevoerde zoekopdrachten van de website, het aantal bezoekers op de webpagina’s, de duur van bezoeken, gegevens over je browser en het apparaat (mobiel, tablet of telefoon) waarmee je onze website bezoekt en hoe je op onze website terecht bent gekomen bijvoorbeeld via advertenties of op een link in een e-mail. De hoofdcookie die wordt gebruikt is de ‘__ga’-cookie.

Bij het delen van jouw gegevens wordt een deel van je IP-adres door ons achtergehouden voor jouw privacy. Dit betekent dat jouw gegevens niet naar je herleid kunnen worden en ook niet gebruikt worden door derden. De functie 'Gegevens delen met Google Analytics' is dan ook uitgezet. Voor meer informatie over wat Google AdWords met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google AdWords

Social media: Ook maken wij gebruik van social media knoppen die je in staat stellen om verbinding te maken met jouw sociale netwerk op verschillende manieren. Om deze knoppen te laten werken, plaatsen Facebook en LinkedIn cookies via onze website. Deze cookies worden alleen geplaatst als je tijdens een bezoek aan de website bent ingelogd op Facebook en hiervoor toestemming geeft. Het is voor ons niet mogelijk deze gegevens naar jouw persoonlijk te herleiden. We raden je aan om de privacy- en cookieverklaring van Facebook én LinkedIn regelmatig te raadplegen.

Nieuwe ontwikkelingen
Door voortdurende ontwikkelingen kunnen de teksten op de website ieder moment worden aangepast. Dit geldt ook voor de cookieverklaring. Wij adviseren je daarom om de cookieverklaring regelmatig door te nemen voor eventuele wijzigingen. 

Recht op inzage, correctie of verwijdering
Alle websitebezoekers hebben het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens, zie hiervoor ook onze privacyverklaring. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@de-heeren.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage van jou is, vragen wij of je een kopie van je identiteitsbewijs mee wilt sturen. Wij zullen binnen vier weken op jouw verzoek reageren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Vragen
Door voortdurende ontwikkelingen kan de cookieverklaring ieder moment worden aangepast. Wij adviseren je daarom om de cookieverklaring regelmatig door te nemen zodat je op de hoogte bent. Mocht je nog vragen hebben over de cookieverklaring dan kun je De Heeren als volgt bereiken:

0513 – 633 700
info@de-heeren.nl
 

Reclamecampagnes maken wij o.a. voor: